In de eindeloze uitgestrektheid van het universum ontvouwt zich een fascinerende dimensie vol mystiek en wonderen: de wereld van Kristallen Star Beings. Deze buitengewone wezens hebben sterke verbindingen met verschillende sterrenstelsels en zijn krachtige kosmische bruggen tussen hemelse rijken en onze geliefde planeet moeder Aarde. De Kristallen Star Beings en Hun Sterrenverbanden:De Kristallen Star Beings

Verder lezen
Verder lezen

In de praktijk komen er regelmatig mensen binnen met trauma’s. In sommige gevallen is er zelfs sprake van een trauma in de buik, tijdens een zwangerschap of geboorte.

Verder lezen

Er komt een vrouw mijn praktijk binnen. Wat onrustig en vermoeid. Ze gaat met een zucht zitten en begint meteen te praten. ‘Ik weet het niet meer, weet niet wat er met mij aan de hand is. Ik voel me zo leeg.”

Verder lezen

Soms komen er binnen je werk dingen op je pad waar je zelf van onderste boven van kunt staan. Gisteren hoorde we dat er lammetjes overleden waren in een stal van een van de deelnemers van de training groep.

Verder lezen

Mijn werk is veelzijdig en verrassend. Soms heb je van die dagen dat het pareltjes zijn. Dan voel ik de intense liefde van het universum en onze dierbaren. Gisteren was zo’n dag.

Verder lezen

Loslaten, zo makkelijk gezegd. Hoe vaak hoor je dit (ongevraagd) advies? ‘Ach joh, laat het los’. Als het zo makkelijk was had je dat toch al gedaan of niet?

Verder lezen

Voor me zat een jongeman, zijn houding gespannen, zijn ademhaling hoog. Ik zette een kopje koffie voor hem neer. Ik zat nog nauwelijks terug op mijn stoel en een vloedgolf aan woorden buidelde over me heen.

Verder lezen