Reïncarnatie & Regressie

Praktijk Innergids

Wat is regressie?

Regressie is in een meditatieve toestand terug gaan naar het verleden. Via een systematische manier gaat men terug in de tijd om blokkades en traumatische ervaringen op bepaalde leeftijd op te sporen en te helen. Via Regressie heb je toegang tot het onderbewustzijn. In het onderbewustzijn kunnen ervaringen opgeslagen liggen zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en/of energetisch vlak.


Het onderbewustzijn is net als de harde schrijf van je computer. Alle ervaringen worden in je onderbewustzijn opgeslagen. De leuke maar ook de minder leuke of zelfs heftige gebeurtenissen. Niet altijd is een trauma of klacht te herleiden met coachgesprekken of therapieën. De blokkade of klacht blijft. Dan kan een regressie sessie meer duidelijkheid bieden. Zo kun je terug in de tijd gaan via een meditatieve vorm ook wel trance genaamd. Als je in trance bent kun je contact maken met het onderbewustzijn. Via het onderbewustzijn kun je op ontdekking waar de kern van de klacht of trauma ligt. Ter plaatse
kan de klacht of trauma geneutraliseerd of zelfs geheeld worden. Een regressie sessie werkt dus zeer verhelderend en naar de oplossing. Zo zie je de patronen waar het ontstaan is, waarom je er last van hebt, wanneer het begonnen is, wat en hoe het in je dagelijkse leven doorwerkt en wat er nodig is om het op te lossen of te veranderen.

Wat is reïncarnatie?

Reïncarnatie is een leer vanuit het hindoeïsme en het boeddhisme. Toch bestaat er een verschil tussen deze leren. In tegenstelling tot hindoes geloven boeddhisten namelijk niet in het bestaan van de ziel. Reïncarnatie gaat ervan uit dat we worden geboren, overlijden en dan opnieuw worden geboren om onze levenslessen te leren. Tijdens regressie sessies of opstellingswerk ga ik uit van de ervaringen van de ziel. De ziel die vele levenservaringen
heeft opgedaan, zowel positief als negatief. Soms is het nodig om iemand te begeleiden om weer in contact te komen met deze ziel ervaringen om te herinneren wat hun zielentaak is maar ook om pijnlijkheden of zelfs trauma’s uit vorige levens te helen.


Zo heb ik ooit een man in mijn praktijk gehad. Hij was enorm bang voor water. In dit leven was hem nooit iets overkomen. Verschillende therapieën had deze man gevolgd. Zelfs zwemles gevolgd onder begeleiding om van de angst af te komen maar nets leek te helpen. Hij had een onverklaarbare angst voor water. Tijdens een regressie sessie gingen we terug in de tijd. Daar bleek dat hij in een vorige leven een jongetje van 4 was die in de sloot belandde en verdronk. Deze zielservaring had nog steeds een impact in zijn huidige leven. Door dit leven aan te kijken en het jongetje van toen erkenning te geven verdween zijn angst voor water.

REGRESSIE

Regressietherapie is een techniek waarmee mensen in staat zijn om de oorzaak van psychische en emotionele angst te traceren en vervolgens op een effectieve manier door deze ervaringen heen te werken. Het voordeel van regressietherapie is dat het een manier biedt om onderliggende problemen die gerelateerd zijn aan psychische of emotionele problemen, te identificeren en te behandelen.

Duur van een sessie

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur. Dit is inclusief vooronderzoek en intake. Naarmate de stresslading vermindert zullen de sessies korter duren.

Duur van de behandeling

Een enkelvoudige trauma kan binnen 2 à 3 sessies opgelost zijn. Voor meervoudig trauma zullen er meerdere sessies nodig zijn.


De tijd tussen twee sessies in, is twee weken. Deze tijd is nodig voor het brein om de sessie te verwerken.

Investering

Een sessie kost €125 per sessie (inclusief BTW) voor particuliere klanten en €125 (exclusief BTW) voor zakelijke klanten.

Voor meer informatie of aanmelding:

0 of 450
>