Reïncarnatie & Regressie

Praktijk Innergids

Wat is regressie?

Regressie is in een meditatieve toestand terug gaan naar het verleden. Via een systematische manier gaan mannen terug in de tijd om blokkades en traumatische ervaringen op bepaalde leeftijd op te sporen en te helen. Via Regressie heb je toegang tot het onderbewustzijn. In het onderbewustzijn kunnen ervaringen opslaan liggen zowel op fysiek, mentaal, mentaal en/of energetisch vlak.


Het onderbewustzijn is net als het moeilijk schrijven van je computer. Alle ervaringen worden in je onderbewustzijn opgeslagen. De leuke maar ook de minder leuke of zelfs heftige gebeurtenissen. Niet altijd is een trauma of klacht te herleiden met coachgesprekken of therapieën. De blokkade van de klacht blijft. Dan kan een regressiesessie meer duidelijk bieden. Zo kun je in de tijd teruggaan via een meditatieve vorm die ook wel trance wordt genoemd. Als je in trance bent, kun je contact maken met het onderbewustzijn. Via het onderbewustzijn kun je op ontdekking komen waar de kern van de klacht van trauma ligt. Ter plaatse
kan de klacht van trauma geneutraliseerd of zelfs geheeld worden. Een regressiesessie werkt dus zeer verhelderend en naar de oplossing. Zo zie je de patronen waar het ontstaan is, waarom je er het laatst hebt, wanneer het begonnen is, wat en hoe het in je dagelijkse leven doorwerkt en wat er nodig is om het op te lossen of te veranderen.

Wat is reïncarnatie?

Reïncarnatie is een leer vanuit het hindoeïsme en het boeddhisme. Toch bestaat er een verschil tussen dit leren. In tegenstelling tot hindoes geloven boeddhisten namelijk niet in het bestaan van de ziel. Reïncarnatie gaat ervan uit dat we geboren worden, overlijden en dan opnieuw geboren worden om onze levenslessen te leren. Tijdens regressiesessies van opstellingswerk ga ik uit van de ervaringen van de ziel. De ziel die vele levenservaringen
heeft opgedaan, zowel positief als negatief. Soms is het nodig om iemand te begeleiden om weer in contact te komen met deze zielservaringen om te herinneren wat hun zielentaak is, maar ook om waardevolleheden of zelfs trauma's uit vorige levens te helen.


Zo heb ik ooit een man in mijn praktijk gehad. Hij was enorm bang voor water. In dit leven werd hem nooit iets overkomen. Verschillende therapieën hadden deze man gevolgd. Zelfs zwemles gevolgd onder begeleiding om van de angst af te komen maar nets leek te helpen. Hij had een onverklaarbare angst voor water. Tijdens een resessie gingen we terug in de tijd. Daar bleek dat hij in een vorig leven een jongetje van 4 stierf in de sloot belandde en verdronk. Deze zielservaring had geen impact in zijn huidige leven. Door dit leven aan te kijken en het jongetje van toen erkenning te geven verdween zijn angst voor water.

REGRESSIE

Regressietherapie is een techniek waarmee mensen in staat zijn om de oorzaak van geestelijke en emotionele angst te traceren en vervolgens op een effectieve manier door deze ervaringen heen te werken. Het voordeel van regressietherapie is dat het een manier biedt om onderliggende problemen te behandelen die aan geestelijke of emotionele problemen gerelateerd zijn, te samenhangen en te behandelen.

Duur van een sessie

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur. Dit is inclusief vooronderzoek en intake. de stresslading verminderd zal de sessie korter duren.

Duur van de behandeling

Een enkelvoudig trauma kan binnen 2 à 3 sessies opgelost worden. Voor meervoudig trauma zullen er meerdere sessies nodig zijn.


De tijd tussen twee sessies in, is twee weken. Deze tijd is nodig voor het brein om de sessie te verwerken.

Investeerders

Een sessie kost €130 per sessie (inclusief BTW) voor particuliere klanten en €130 (exclusief BTW) voor zakelijke klanten

Voor meer informatie over aanmelding:

0 of 450
>