Soms komen er binnen je werk dingen op je pad waar je zelf van onderste boven van kunt staan. Gisteren hoorde we dat er lammetjes overleden waren in een stal van een van de deelnemers van de training groep. De dierenarts stond voor een raadsel. De eigenaar van de schapen was radeloos. Het is zijn lust en zijn leven dit te moeten  aanzien viel hem zwaar. Na het invoelen van de foto’s van de stal voelde we al snel dat het goed fout zat. Dieren kunnen sterk op negatieve energieën reageren dus wij besloten ter plekke om met vijf man sterk naar de stal af te reizen om energetische opschoning te doen. In het begin waren de schapen zeer onrustig. Sommige schapen keken voortdurend naar een bepaalde plek in de stal.

Ik besloot over het hek te klimmen en me tussen de schapen te begeven terwijl de anderen energetische bescherming hielden. Tot mijn verbazing werden de schapen rustiger toen ik de negatieve energie verwijderde waar ze naar keken. Eén schaap leek zo dankbaar dat ze me zachtjes kopjes gaf. Nadat we alle negatieve energieën hadden geneutraliseerd en verwijderd ontstond er een sereniteit in de stal. Eén lammetje was er slecht aan toe, dit lammetje werd behandeld en we hopen echt dat hij hersteld. Bij het weggaan stonden de schapen nog steeds in alle rust ons na te kijken.

Over de auteur

Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier. Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel. Via haar paranormale gaven brengt zij de zichtbare en onzichtbare wereld samen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>