Merkeba Healing

healing

Wat is merkeba?

Merkaba technieken zijn zo oud als de mensheid. Ze werden onderwezen in de oude mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van van o.a. Egypte, Midden- en Zuid Amerika en Tibet.


Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een Merkaba genoemd. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen totale geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

Meervoudige Merkeba technieken

Ons individuele bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn. We hebben niet alleen bewustzijn in de ons bekende derde dimensie waar we leven maar ook in hogere dimensies. Dit totale individuele bewustzijn noemen we de persoonlijke ziel. Het blijkt mogelijk te zijn met de
meervoudige Merkaba technieken om ons eigen bewustzijn in meerdere dimensies tegelijk te verruimen tot de maximale grootte. Hierdoor zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel te werken waardoor we superkrachtige helingen kunnen geven.

De Meervoudig Merkaba Helingstechnieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Goddelijke Bronenergieën zijn in staat om iedere ziekte of onbalans te helen mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor dit leven van de betreffende persoon en of deze eraan toe is om volledig geheeld te worden.

Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige Merkba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.

De Meervoudig Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van ego belangen.

MERKEBA HEALING

Merkeba healing is een vorm van energie healing die geworteld is in de oude Egyptische tradities. Het wordt ingezet om fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te bevorderen. Merkeba healing kan onder andere worden ingezet om het evenwicht in iemands leven te herstellen door negatieve blokkades op te ruimen, zodat positieve energieën weer kunnen stromen.

Duur van een sessie

Een Merkeba healing sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Dit is inclusief een uitgebreide kennismaking.

Duur van de behandeling

Vaak is één Merkeba healing sessie al voldoende om een significant verschil te merken. Het is uiteraard mogelijk om later een herhaal-sessie in te plannen.

Investering

Een Merkeba-sessie kost €125 per sessie (inclusief BTW) voor particuliere klanten en €125 (exclusief BTW) voor zakelijke klanten. 

Voor meer informatie of aanmelding:

0 of 450
>