Merkaba-genezing

genezing

Wat is Merkaba?

Merkaba-technieken zijn zo oud als de mensheid. Ze werden onderwezen in de oude mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van oa Egypte, Midden- en Zuid-Amerika en Tibet.


Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit  verruimde  bewustzijnsveld  wordt een Merkaba genoemd. Het woord 'mer' staat voor de universele goddelijke bron, het woord 'ka' staat voor je eigen totale geest van bewustzijn en het woord 'ba' is het Egyptische woord voor lichaam.

Meervoudige Merkaba-technieken

Ons individuele bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn. We hebben niet alleen bewustzijn in de ons bekende derde dimensie waar we leven maar ook in hogere dimensies. Dit totale individuele bewustzijn noemen we de persoonlijke ziel. Het blijkt mogelijk te zijn met de
meervoudige Merkaba-technieken om ons eigen bewustzijn in meerdere dimensies te verruimen tot de maximale grootte. Hierdoor zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel te werken waardoor we superkrachtige helingen kunnen geven.

De Meervoudig Merkaba Helingstechnieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Goddelijke Bronenergieën zijn in staat om elke ziekte of onbalans te helen, mits dit in de handleiding is voldaan aan de zielsopdracht voor dit leven van de betreffende persoon en van deze wens is om volledig geheeld te worden.

Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat het heler door het gebruik van de meervoudige merktechnieken met een ruim bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoger genezende energieën via het heler door naar de cliënt kunnen stromen.

De Meervoudig Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen voor hogere energieën zijn en los van egobelangen werken.

MERKABA-GENEZING

Merkaba-healing is een vorm van energiegenezing van de wortel in de oude Egyptische tradities. Het wordt ingezet om fysiek, mentaal en functioneel welzijn te berusten. Merkaba healing kan onder andere worden ingezet om het evenwicht in iemands leven te herstellen door negatieve blokkades op te ruimen, zodat positieve energieën weer kunnen stromen.

Duur van een sessie

Een Merkaba healing sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Dit is inclusief een uitgebreide kennismaking.

Duur van de behandeling

Vaak is één Merkaba healing sessie al voldoende om een significant verschil te merken. Het is duidelijk mogelijk om later een herhaalde sessie in te plannen.

Investeerders

Een Merkaba-sessie kost €130 per sessie (inclusief BTW) voor particuliere klanten en €130 (exclusief BTW) voor zakelijke klanten.

Voor meer informatie over aanmelding:

0 of 450
>