maart 2, 2023

Loslaten, zo makkelijk gezegd. Hoe vaak hoor je dit (ongevraagd) advies? ‘Ach joh, laat het los’. Als het zo makkelijk was had je dat toch al gedaan of niet?

Loslaten houd meer in. Loslaten zou wel eens twee kanten van een medaille kunnen betekenen. Je moet eraan toe zijn om iets los te laten, er innerlijk echt helemaal klaar voor zijn. Gunnen we dan onzelf? Vinden we onszelf de moeite waard om iets los te laten? Om te kiezen voor dat onbekende? De ruimte? En wat houd die ruimte dan in?

Heb je hier al eens bij stil gestaan?

Als je echt loslaat en er ontstaat ruimte, ben je dan bereid om die ruimte volledig in te nemen? We worden zo krachtig als we onze ruimte innemen. Om echt te gaan staan voor wat en wie we zijn. Om dan in volledige overgaven in onze ruimte te zijn en het leven te nemen zoals het komt, zonder oordeel, in het hier en nu. Onbevangen zoals een kind kan zijn. In de flow te komen en te zijn. En het grappige is dat het universum dan exact weet wat dat betekend. Dan komen er situaties op je pad die verrassend zijn. Die ervoor zorgen dat alles stroomt. Die je soms versteld doen staan. Ben je bereid deze stap te nemen? Om datgene los te laten wat jouw niet meer dient?

We naderen het einde van het jaar. Een uitgelezen kans om eens terug te kijken naar het afgelopen jaar. Te kijken naar wat je allemaal hebt losgelaten, de ruimtes die je hebt gepakt. Bedank jezelf voor zoveel dapperheid, zoveel moed. Je hebt het toch maar mooi gedaan!

Over de auteur

Tessa geeft als bewustzijnscoach inzicht op een verhelderende manier. Haar werk gaat uit naar het luisteren van en naar de ziel. Via haar paranormale gaven brengt zij de zichtbare en onzichtbare wereld samen.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>