InnerSelf

Basis jaartraining

InnerSelf training

Hoe vaak hebben we het gevoel dat we onszelf een beetje kwijt zijn? Je afvraagt; wie ben ik eigenlijk? Wat zijn mijn talenten en wat houd mij tegen om mijn hart te volgen?

In deze training gaat we op zoek naar ons InnerSelf. De training bestaat uit samenkomsten in mijn praktijk 1x per maand. Tijdens deze samenkomsten zoomen we dieper in op verschillende thema's. Meditaties, oefeningen en geleide sessies vanuit de lichtwereld. Om de week komen we bij elkaar, deels in de praktijk, deels online. In de online sessies zal er ruimte zijn voor theorie, oefeningen en vragen.


De training bestaat uit 13 lessen. Er is bewust gekozen voor 13, het getal van transformatie (cycli, gebaseerd op flower of life).


testimonials

Wat anderen zeggen

Wat is er veel in gang gezet

Wat is er veel in gang gezet. En wat is er veel gebeurd in dit trainingsjaar. Ik merk, voel en ervaar dat ik veel meer naar binnen ben gegaan om mijn trauma stukken open en eerlijk aan te kijken. Ik voel de heling die aan het werk is voor mij. De rust in mezelf. Het intens verlangen naar 'huis' is op de achtergrond geraakt. Ik kan weer genieten en blij zijn en leven, dansen als een (innerlijk) kind. Dank jullie wel voor jullie toewijding, liefde en licht in onze prachtige groep. Dankbaar!

Nel van Maldegem
user-image

InnerSelf jaartraining

De bijeenkomsten zijn tweemaal per maand; eenmaal per maand in de praktijk en de week erop online.

Wanneer?

De basis jaartraining wordt tweemaal per maand gegeven op dinsdagmiddag, van 13.00 uur - 16.00 uur.

Waar?

De fysieke bijeenkomsten zijn in De Koploper, stationsplein 21, te Goes. Voor de online bijeenkomsten ontvang je een link om te (beeld)bellen.

Investering

De investering voor de training is € 822,- Dit is inclusief  koffie/thee en versnaperingen. Bedrag is inclusief btw voor particulieren, exclusief btw voor zakelijke klanten.

Voor meer informatie of aanmelding:

0 of 450
>