Familieopstellingen

Familieopstellingen

Familieopstellingen

Familieopstellingen is een methodiek die één op één met Tessa Krapf gedaan wordt of gegeven wordt in de vorm van een avondopstelling. Mensen die meedoen aan familieopstellingen doen dit om ze aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Een familieopstelling kan worden uitgevoerd met behulp van zo vaak vertegenwoordigers, maar er kan ook worden gewerkt via een individuele 1 op 1 opstelling met vloerankers. Tijdens een individuele 1 op 1 opstelling wordt er gebruik gemaakt van vloerankers en stenen. Door deze een plaats in de ruimte te geven, ontstaat een beeld van een systeem, bijvoorbeeld van een familie of een gezin. Het systeem, het gezin wordt dus letterlijk 'opgesteld'. Zo kan er een zichtbaar patroon ontstaan, waarbij de spanningsvelden binnen het systeem zich laten zien.


Door het ervaren van een familieopstelling kom je soms op treffende en verrassende wijze in contact met je 'familieziel'. Of je het nu wilt of niet, je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt.

Familieopstellingen

Familieopstellingen geven verhelderende en bevrijdende effecten. Inzichten voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers van zussen en met kinderen.


Vragen over hun persoonlijk leven, patronen die steeds terugkeren of over een diep onverklaarbaar verdriet. Het verlies van een kind, ouder, broer/zus of grootouder die een leegte achter laten binnen het familiesysteem.


Veelvoorkomende thema's:

  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Verlies van een dierbare
  • Alleengeboren Tweelingen
  • traumatisch (verkeers)ongeluk
  • fricties tussen kind en ouder(s)
  • moeite om verbinding aan te gaan, met partner, ouders, collega's en/of vrienden of onbekenden.
Duur van een sessie

Een familieopstelling-sessie duurt gemiddeld 2 uur, dit is inclusief een uitgebreide intake.

Investeren

Een los consult kost €130 (inclusief BTW) voor particuliere klanten en €130 (exclusief BTW) voor zakelijke klanten.

De deur-en uitwerking van een opstelling kan maanden, soms zelfs jaren duren.

Meest voorkomend wordt een opstelling op basis van een hulpvraag of probleem opgesteld. ontstaan zal dus eerst een voorgesprek verschijnen om helder te krijgen wat dient te worden voorgesteld.

Voor meer informatie over aanmelding:

0 of 450
>