Familieopstellingen

Familieopstellingen

Familieopstellingen

Familieopstellingen is een methodiek die één op één met Tessa Krapf gedaan wordt of wordt gegeven in de vorm van een avond opstelling. Mensen die deelnemen aan familieopstellingen doen dit om ze aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken.

Een familieopstelling kan worden uitgevoerd met behulp van zo genoemde representanten maar er kan ook gewerkt worden via een individuele 1 op 1 opstelling met vloerankers. Tijdens een individuele 1 op 1 opstelling wordt er gebruik gemaakt van vloerankers en stenen. Door deze een plaats in de ruimte te geven, ontstaat een beeld van een systeem, bijvoorbeeld van een familie of een gezin. Het systeem, het gezin wordt dus letterlijk ‘opgesteld’. Zo kan er een zichtbaar patroon ontstaan, waarin de spanningsvelden binnen het systeem zich laten zien.


Door het ervaren van een familieopstelling kom je soms op treffende en verbluffende wijze in contact met je ‘familieziel’. Of je het nu wilt of niet, je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt.

Familieopstellingen

Familieopstellingen geeft verhelderende en bevrijdende inzichten. Inzichten voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen.


Vragen over hun persoonlijke leven, patronen die steeds terugkomen of over een diep onverklaarbaar verdriet. Het verliezen van een kind, ouder, broer/zus of grootouder die een leegte achter laten binnen het familiesysteem.


Veelvoorkomende  thema's:

  • Gebrek aan zelfvertrouwen
  • Verlies van een dierbare
  • Alleengeboren Tweelingen
  • traumatisch (verkeers)ongeluk
  • fricties tussen kind en ouder(s)
  • moeite om verbinding aan te gaan, met partner, ouders, collega's en/of vrienden of onbekenden.
Duur van een sessie

Een familieopstelling-sessie duurt gemiddeld genomen 2 uur, dit is inclusief een uitgebreide intake.

Investering

Een los consult kost €125 (inclusief BTW) voor particuliere klanten en €125 (exclusief BTW) voor zakelijke klanten.

De door-en uitwerking van een opstelling kan maanden, soms zelfs jaren duren.

Meestal wordt een opstelling op basis van een hulpvraag of probleem opgesteld. Hiervoor zal dus eerst een voorgesprek plaatsvinden om helder te krijgen wat opgesteld dient te worden.

Voor meer informatie of aanmelding:

0 of 450
>